Pages

Tuesday, December 15, 2015

AMANI SPORTS



✔ Bro selalu kaki Cramp ketika main bola ?
✔ Tidak boleh bermain aktif macam orang lain ?
✔ Bro terpaksa duduk tepi padang ?
✔ Risau jika sakit lutut ini menghalang anda bersukan ?
♛♛♛ Memperkenalkan... ♛♛♛
----------------------------
AMANI SPORT - Whatsapp/SMS "SPORT" ke 019-774 5897 Untuk Maklumat Lanjut.
----------------------------
Diperbuat daripada bahan semulajadi berasaskan getah Pokok Pine dan Camphor yang mempunyai kemampuan luar biasa untuk menggalakkan pertumbuhan sel serta merawat kekejangan dan keradangan dalam masa yang pantas.
Kajian menunjukkan keberkesanan perubatan teknologi Biotex yang mana ia lebih selamat berbanding bahan tahan sakit.
Mudah, Cepat & Jimat...
♛ MUDAH - Hanya Sapukan AMANI SPORT Di Bahagian Yang Sakit
♛ CEPAT - Kesan boleh dilihat seawal 10 MINIT !
♛ JIMAT - Tak Perlu Habiskan Beratus-ratus Ringgit Untuk pembedahan serious
================================
Whatsapp/SMS SEKARANG untuk DAPATKAN Sesuatu PERCUMA Bernilai RM10.
================================
Whatsapp/SMS "SPORT" ke 019-774 5897 untuk ORDER
Whatsapp/SMS "SPORT" ke 019-774 5897 untuk ORDER
Whatsapp/SMS "SPORT" ke 019-774 5897 untuk ORDER
=================================
♛♛♛ Apa pengguna Gel Amani katakan:
"kak..ise cakap best pakai amani sport ni, dah tak cramp kaki..hihi, alhamdulillah sejak pakai amani sport bile main futsal dah tak cramp lagi"
"...haah bowling je, sapu kat lutut sapu kat ankle. ankle sebelum ni bengkak sebab ankle sprain..semalam sebelum game sapu, malam tadi sapu pagi ni dah tak bengkak dah..alhamdulillah sangat-sangat..ni memang nak continue sapu je ni"
"Alhamdulillah, beransur baik. bila baik sikit , lupa dah nak pakai amani sport, kalau rase sakit, baru pakai balik..hadoii, lama dah dia suffer sakit lutut..hampir 20 tahun.."
---------------------------------------------------------
♛♛♛
================================
================================
Whatsapp/SMS "SPORT" ke 019-774 5897 untuk ORDER
Whatsapp/SMS "SPORT" ke 019-774 5897 untuk ORDER
Whatsapp/SMS "SPORT" ke 019-774 5897 untuk ORDER

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 

House of Cloth Diapers Copyright 2010 | Designed by Neyhan Creative