Pages

Monday, February 25, 2013

Masalah dan Alternatif Jamu Susuk DAra



Rawatan Jamu Susuk Dara yang hangat di pasaran:

1) Jika bermasalah Miss V longgar, nak ketat --> JPD, JAD dan MV (biar mantap dalam dan luar)
2)Jika bermasalah keputihan kronik, berbau dan gatal --> JPD, MV dan FW
3)Jika bermasalah payudara kendur, punggung lemper --> MIK dan JAD / CLH
4)Jika bermasalah angin, kurang nafsu dan mudah letih --> CLH dan IG
5)Jika bermasalah kering ketika bersama --> IG (wanita), MIK (lelaki-sbg pelincir)
6)Jika bermasalah period tak teratur/jarang2 --> JPD dan CLH/JAD
7)Jika baru lepas bersalin/dalam pantang --> JJC (7hari), JPD (selepas pantang-45ari)
8)Jika bermasalah badan berlemak dan kesan bedah/parut --> MDHL dan MBSS
 
Berminat mencuba whatsapp 019.7745.897 segera!!

Friday, February 22, 2013

Thermos

u

Thermos 500ml 
Tahan 8-12jam
Stock Limited
RM47 Including postage(direct from supplier)

Coklat Love Habibi


Harga RM48


Coklat Love Habibi CLH ni akan merasa tindak bls sedemikian :
* Kerap Sendawa buang angin
* Mlawaskn pmbuangan,
* mengempiskan perut anda
* Kerap kencing buang toksin dlm badan
* meningkatkan nafsu suami istri
* Melancarkan sistem perjalanan drh dlm bdn
* Melancarkan haid
* menghilangkan senggugut..
* meningkatkan stamina
* memanaskan badan xde la sejuk je rasa
* mengeluarkan peluh2 baru bertenaga
* membuang toksin dlm badan
* menstabilkan mood / hormone n sebagainye

sesiapa saja boleh mkn CLH ni
~lelaki/wanita
~anak gadis/bujang
~yg dah kawin/blm kawin
~tua/muda
~ibu menyusu/wanita lepas bersalin amat2 digalakkan

Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Testimoni Pengguna Coklat Love Habibi

""salam sis... nak bagitau la.. pasal CLH ni. memang efek dia mengelokkan kulit jugak ker?
saya sebenrnya pelik sis... kat kaki saya ni, macam ada parut yang gatal la. saya ada resdung. kalo gatal, parut ni akan bertambah dan gatal2 kat situ.sekarang ni, parut makin kurang.
nak kata sapu losyen,. saya tak sapu losyen. saya pun tak pakai apa2 produk kolagen ker apa ker.
satu lagi.. kawan saya perasan..kulit muka saya nampak glowing.saya pun tak pakai apa2 krim muka yang khas pun. setakat bb cream je. tapi sekarang nampak lain.""

"" Td lepas lunch, tetiba je bahu ngan kepala rasa berat. Badan rasa lesu sangat. Sampai la balik keje duk selenge jer. Sampai umah rasa rimas sgt. Amik clh, gentel sebesar kuku jari manis, telan terus. Sekejap je. Duk sendawa n buang angin. X sampai lima minit perut memulas. Kelamkabut g bank. Ajaibnya lepas pada tu, badan sy rasa ringan dan sakit2 td dah hilang. Macam dapat 1 energy baru yg full. Memang lega sangat. Clh terbaekk!!""

""1st sy tertarik utk mencuba JSD apabila sy terbaca kebaikan CLH (coklat habibi)utk menghilangkan segunggut, tp blum lg nk cuba...sllu sy buka group JSD utk bca testimoni yg ada...smpi la 1 ari hati sy terbuka utk membeli CLH sbb x tahan dgn segunggut yg sy alami dri remaja lg smpi la beranak 1, sakit yg xtau nk ckp mcmna hanya Allah & wanita2 yg sma mengalami segunggut mcm sy je yg tau...byk usaha, ubat, mcm2 yg da sy,mak,abg, suami & family sy da buat smua x bole nk hilangkn sggut ni, dgn doktor pakar pn da jmp, jwpn doktor hanya kawin je bole sembuhkn sggut ni...da kawin da beranak 1 pn haram nk baik...huhuhu...bln pertama mkn JJC,CLH,guna Hot lotion, Intim Gel & masker...mkn & guna ari2, smpi msa period...nervous ni...ari per1 ok...2nd day ok...3th day ok...4th day ok jgk...ermm...ada harapan x sakit...syukur Alhamdullilah smpi 3x period utk bln ke3 ni slps menggunakn JSD langsung sy x rsa sakit...sy bersyukur sgt2 da jmp produk yg btl utk sggut sy...kerja & aktiviti harian sy berjalan lancar...xda gangguan...mood pn ok je..syukur Alhamdulillah.. kpd wanita2 d luar sna yg mengalami sggut mcm sy dlu...cuba la guna produk ni, bkn nk promosi utk beli sja2 tp produk ni btl berkesan...x bole nk beli smua...cuba la CLH dlu...misi sggut sy da ok, skrg misi nk hamil pla... ;-) Insyaallah... Amin.... ♥""

""Salam kak, ni nak update sikit ni improvement. Aritu ada beli 1 botol CLH ... saya beli tu sebab period tak teratur. Dah lama sangat tak datang period. Lebih kurang setahun lebih tak period. Dah beli CLH tu makan pun ikut ingat je .... kadang makan kadang lupa makan sbb saya tak berapa suka bau jamu tu. Saya start makan 13/11/12 ... pastu haritu 08/12/12 tiba2 period !! 1st day keluar sikit je, 2nd and 3rd day banyak gila melimpah2 .. arini dah masuk 4th day dah mula kurang sikit tapi masih keluar. Saya baru je habis kan sebotol CLH . Memang berkesan la. Nanti nak monitor lagi next month mcm mana. thanks so much ~""




Pre-Order Dressing Set


Dressing Table set for Gegirl RM110 (postage included) NO COD

Tinggi lingkungan 70cm

Thursday, February 21, 2013

Cara membuat Pesanan

Buat sementara waktu no talian 0197862919 dihentikan sementara, sila buat pertanyaan dan tempahan di 0197745.897. Terima kasih

Sunday, February 17, 2013

Jamu PenganTin Dara


Kenali Jamu Pengantin Dara paling hot item produk JSD 

JAMU PENGANTIN DARA RM65 / 10 biji kapsul

Cara makan :
1) Hari pertama (MALAM) - 4 biji (makan) & 2 biji (masuk dalam vagina & korek keluar selepas 72 jam)
2) Hari kedua (MALAM) - 2 biji (makan)
3) Hari ketiga (MALAM) - 2 biji (makan)

Khasiat-khasiat :
1) Mengecutkan rahim
2) Merapatkan & mengetatkan Vagina
3) Mengembalikan permukaan Vagina yang berpasir
4) Meningkatkan kegelian ketika bersama
5) Meningkatkan kemutan
6) Menyerap & mengeluarkan kotoran, keputihan & darah beku blocking di vagina

call 019.786.2919 atau 0197745897 untuk pembelian segera. Stok terhad 

Saturday, February 9, 2013

Testimoni MV


Salah satu testimoni dari pengguna rakan agen yang bermula sebagai pengguna, oleh kerana berpuas hati dgn  keberkesanannya , maka memilih untuk menjadi agen JSD...
Hubungi saya untuk langkah pertama anda 019.786.2919 atau 019.7745.897

Wednesday, February 6, 2013

Lokasi Agen JSD

Dapatkan stok Jamu Susuk Dara dari saya JSDSkudai 0197862919/0197745897 (Kangkar Pulai UTM, Skudai, Johor Bahru) atau dapatkan dari agen-agen bimbingan saya berdekatan anda.



1. Puan Selly (019.777.7385) Taman Damai Jaya, Skudai
2. Puan Zaza (019.590.0829) Taman Universiti dan Nusajaya
3. Puan Siti (017.788.8758) Parit Raja, Batu Pahat, Johor
4. Puan Norhayati (012.676.9593) Muar, Johor
5. Puan Nurul Taman Pulai Emas (019.762.2734), Skudai Johor
6. CIk Syuhada (019.777.7243) Setia Tropika, Johor Bahru
7. Puan Zarith Elya (019.77.2843) Pasir Gudang dan Taman Pulai Perdana
8. Puan Dian (013.773288) Taman Nesa, Mutiara Rini


Saya juga menjemput mana-mana individu yang berminat menyertai keluarga kecil kami, In Shaa Allah bimbingan akan diberikan. Whatsapp 019.7745.897 atau sms/call 019.7862.919



Agen di cari untuk negeri Johor :
1. Larkin
2. Masai.
3. Pasir Gudang
4. Pontian.
5. Muar
6. Simpang Renggam
7. Kulai
8. Johor Bahru
9. Kota Tinggi
10. Kluang


Agen di cari untuk Negeri Melaka
1. Merlimau,
2. Bandar Melaka
3. Jasin
4. Alor Gajah

dan lain-lain tempat .



 

House of Cloth Diapers Copyright 2010 | Designed by Neyhan Creative